Падащо Меню
6 грешки на стопаните,
които хранят кучето си със суха храна.
1
Изсипват пакета с гранулата директно в контейнера за храна
Контейнерите за съхранение на сухи храни са чудесен начин да поддържате храната свежа за по-дълго време. Но грешката е, че повечето собственици изсипват гранулата директно в контейнера. Експертите съветват да поставите храната директно с пакета в контейнера. Така тя ще запази миризмата си по-дълго, защото ще се съхранява в оригиналната си опаковка. Освен това ще предотвратите загубата на мазнини от нея, които полепват по иначе пластмасовите контейнери.
2
Оставят купата с гранула цял ден отвън
Кучето трябва да бъде научено, че има време за игра, за разходка и за ядене. Оставяйки купата му пълна цял ден, не помага то да я изяде, а само влошава нещата, показвайки ви, че то е господарят в къщата и определя кога и колко ще яде. От друга страна, храната изсъхва в купата, губи свежест и може да бъде накацана от някое насекомо, което пренася зараза. За това, съветваме да вдигате купата и връщате остатъка от храната в пакета когато кучето не иска да яде повече.
3
Съхраняват неправилно храната
По правило сухата храна се държи на тъмно и прохладно място, без пряка слънчева светлина. Собствениците на едри породи, които купуват големи пакети с храна, са склонни да търсят удобно място за съхранение като гараж, таван, изба. Тези места са с променлива влажност, която е възможно да повреди състоянието на гранулата.
4
Дълго съхраняват отворена храна
Това особено важи за отворена консерва, която обикновено може да се съхранява в хладилник до 24 часа от отварянето си. Гранулите пък, в повечето случаи, могат да се употребяват до месец-месец и половина след отварянето си. А ако се запечатват и съхраняват правилно - и повече.
5
Дават храна с изтекъл срок на годност
Акция с намаление на храна с изтичащ срок на годност звучи примамливо, но е добре да обмислите колко от нея кучето ви може да изяде преди датата, маркирана на пакета. Не рискувайте здравето му и винаги четете етикета на продукта.
6
Не мият достатъчно купите за храна и вода
Купата за храна трябва да се мие след всяко хранене, особено когато то е било с консерва. Гореща вода и малко веро, творят чудеса. Та..нима вие ядете няколко пъти в една и съща чиния ?!?
Харесай нашата фейсбук страница:
Защо да пробвате нашата храна ?
Защото :
e със 100% естествени съставки
/Терминът "натурален" се използва, защото нашите храни са без синтетични миризми, цветове, аромати и консерванти. Използваните антиоксиданти и консерванти са само естествено съдържащи се в продуктите за добиване на храната./
е произведена в Холандия по международни стандарти за качество GMP + и HACCP
✔ не е изпитвана върху животни (Cruelty free)
се създава посредством иновативна технология, чрез която кучето приема по-малко гранули, но също така концентрирани като останалите храни на пазара. Това намалява стомашното натоварване и стимулира оптимална абсорбция на хранителните вещества, съдържащи се в храната.

В портфолиото си, Prins има както студено пресовани гранули, така и терапевтични и диетични продукти за хранене (напр. при затлъстяване, лошо храносмилане и проблеми с храносмилателната система,кожни ,бъбречни и чернодробни проблеми).

Опитайте и се убедете сами как кучето ви, което отказва да яде гранули, с радост облизва купата с Prins :)Свържи се с нас сега:
Close
Messenger
Mail
Phone
Click to order
Твоята поръчка :
Total: 
Твоите име и фамилия
Твоят и-мейл
Телефон за връзка
Варианти за доставка:
Удобен офис на Еконт/ Личен адрес за получаване на пратката
Благодарим за доверието!
Made on
Tilda