Падащо Меню
Доставката на храна е само до офис на Еконт за поръчки от страната. За град София е възможно да бъде и до адрес. Усъществява се в рамките на 5 работни дни и се заплаща от клиента !
Специално подбрани храни за кучета с оранжев, кафяв и черен цвят на козината

Основният цвят на кучетата се определя само от два основни пигмента еумеланин и феомеланин . Еумеланинът е отговорен за черните, кафявите, шоколадовите, сивите и тъмночервените пигменти. Феомеланинът е отговорен за пигмента за тен, всички нюанси на червения, кремавия и златния пигмент. Липсата на еумеланин и феомеланин предизвиква бял цвят на козината.

Производството и количеството на тези два пигмента, а оттам и цвета на козината на кучето, се определят от множество гени (около 14 гена). Основният цвят на козината на кучето обаче се определя от взаимодействието на 3 гена, които се наричат: E локус, K локус и A локус.

Разбира се, гените са си гени, но външната и вътрешната грижа за цвета на кучето също е от значение. Освен с нашата козметика Iv San Bernard, има храна, която подпомага красивия и ярък цвят на вашето жиотно.

Специално за вас сме я подбрали и предоставили тук -->

More products
Свържи се с нас сега:
Close
Messenger
Mail
Phone
Защото ние не просто продаваме продукти за кучета,
ние ви помагаме да се грижите за тях по най-добрия начин!
Click to order
Твоята поръчка :
Total: 
Име и фамилия
email адрес (електронна поща)
Телефон за връзка
Населено място
Удобен офис на Еконт
Каква порода е кучето ви ?
Имате ли код за отстъпка ?
Ще получите обаждане от екипа ни за потвърждаване на поръчката.
ЗАБАВЯНЕ НА ПОРЪЧКИТЕ

Приятели, складът ни влиза в период на инвентаризация от 5-ти до 12-ти юли. Всички постъпили поръчки тогава, ще бъдат поетапно изпратени от 13-ти юли нататък.
Независимо от това обаче, обектът ни в гр.София (кв.Витоша, ул.Могилата 7) работи с нормално работно време и може да си закупите продуктите на място.