Охлаждаща постелка за домашен любимец – 3 размера

Тази постелка поддържа приятна температура с 3˚ или 4˚ под температурата на тялото .

21.50 лв.55.00 лв.

Артикулен номер: N/A Категория:

Освежаваща постелка Ibáñez за значително подобряване на качеството на живот на вашето куче или котка в най-горещите месеци.

Край на обикалянето на вашия домашен любимец из къщата в търсене на най-прохладното място за облекчаване на горещите му вълни.

Тази постелка поддържа приятна температура с 3˚ или 4˚ под температурата на тялото .

За да се охлади, не се нуждае от електричество или батерии, дори и от охлаждане в хладилника . Просто трябва да го поставите на пода или на леглото на вашия домашен любимец и моментално, поради натиска, упражняван от контакта на домашния любимец върху постелката, той осигурява голямо облекчение със своята прохлада .

Ако я поставите в хладилника за 20 минути, освежаващият ефект се засилва.

Много е лесна за използване и поддръжка. Устойчива е на пробиване и може да се мие с влажна кърпа. Освен това няма да заема много място, когато трябва да я съхранявате.

Вътрешността на постелката е направена от гел, който преминава от твърдо в течно и обратно в зависимост от температурата на околната среда. Този гел действа като абсорбира телесната топлина на вашия домашен любимец . Процесът на усвояване може да продължи до 6 или 8 часа подред . Когато вашият домашен любимец напусне постелката, гелът ще освободи топлина и ще се втвърди отново (и следователно охлади) за приблизително 15 минути.

Може да се използва директно върху пода, тъй като гелът вътре осигурява пухкава повърхност . Или да я поставите на дъното на леглото.

Този продукт е нетоксичен и няма странични ефекти.

Предлага се в три размера:
· МАЛЪК – 40 х 50 см.
· СРЕДЕН – 50 х 90 см.
· ГОЛЯМА – 81 Х 96см.