Често задавани въпроси

Съдържание

За ваше удобство поръчките се правят изключително лесно. Избирате си продукт/и, натискате бутона „Поръчай“ и си вписвате имената, телефона и адреса за доставка.

Всички, посочени цени, са в лева, с включено ДДС в размер на 20%. Ако имате нужда от фактура – не се колебайте да ни пишете! /Отворени сме за търговци на едро/.

БЪЛГАРИЯ:
За момента работим единствено с куриерска фирма „Еконт“. Изпращаме всичко с наложен платеж, с преглед и 15-минутен тест. Изключение правят козметиката и хигиенните продукти – те не се пробват при доставка.

Доставка на продукти на стойност над 100 лева – е безплатна до офис на Еконт.
Доставката на наличните ни продукти е в рамките на 5 работни дни!

ЧУЖБИНА:
Изпращаме до всяка точка с Български пощи. В европейските страни пратките пристигат за 5-10 работни дни. Нужно е предплащане на 100% от сумата по банков път във фирмената ни сметка, тъй като международните пратки нямат опция „наложен платеж“. Издаваме ви проформа фактура, по която плащате. А пратката пътува с проследим номер, който получавате щом преводът на сумата се отрази при нас.

Фирмена сметка :
Титуляр – Пет ленд ЕООД
Банка ДСК – BG13STSA93000025599514
МОЛ – Тони Шаткова

Разбира се, че можете! Срокът за връщане е 14 дни след покупката. Нужно е да пазите в себе си касовата бележка, която сме ви изпратили, заедно с пратката. Не приемаме обратно единствено козметика и хигиенни продукти поради тяхното естество. Връщането на пратката обаче е за ваша сметка, освен ако грешката е у нас. Тогава ще я сменим за наша сметка.

Да! И ние като вас сме потребители и харесваме да бъдем ценени. Следим всеки, поръчал си през сайта и се стараем да го глезим – било то с отстъпка или подаръче 🙂
За нас, вие сте не просто клиенти, а приятели !

Да! От края на откомври 2018-та година имаме шоурум в гр.София, в който излагаме от всичките си продукти, предлагани в сайта. По-долу може да видите адреса.

Абсолютно ДА! Ние не сме от търговците, които ще ви вземат телефона и мейла, и ще ви притесняват постоянно. Нали сме приятели ? 🙂

Събираме само имена, телефон и мейл адрес, които ползваме само ние и куриерската фирма. Не предоставяме вашите данни на друг. Чувствайте се сигурни!